top of page

PROFESSIONELE MAKE-UP

Professionele make-up betekent vooral niet het opmaken van het gezicht.

 

Het doel van professionele make-up is niet het wegwerken van onvolkomenheden, maar het naar voren brengen van de mooie lijnen van het gezicht door verder te bouwen op een schoon, glinsterend, radiant en volmaakt gezicht. Dit wordt bewerkstelligd door de aandacht op de mooie lijnen te trekken en de onvolkomenheden op de achtergrond te laten.

 

Bij professionele make-up is het belangrijk om de basistechnieken van make-up, licht en schaduwspellen, dus make-up listen goed te beheersen en deze op een juiste manier toe te passen.

Door een goede beheersing van de basistechnieken van make-up en deze op de juiste manier toe te passen op basis van de gezichtsvorm en de ogen, zorgt pas dat een schitterend resultaat met make-up behaald kan worden.

 

Met professionele make-up kan afhankelijk van de verwachtingen van de persoon, het gelaat van het gezicht, de huid, het haar, de kleur ogen, de gezichtsuitdrukking, de kledingstijl en de gelegenheid en de setting, de juiste techniek worden ingezet om een optimaal resultaat te behalen.

Professionele make-up is een methode die ingezet kan worden bij vooral speciale gelegenheden zoals een verloving, bruiloft, diploma-uitreiking of zelfs dagelijks als iemand zich nog beter wil voelen.

Professionele make-up zorgt er ook voor dat met behulp van specialistisch advies je de lijnen van je gezicht beter leert kennen, de juiste kleuren voor make-up kunt kiezen en de producten op een juiste manier kunt gebruiken en de juiste technieken kunt toepassen.

 

Door het gebruik van professionele producten bij de toepassing van professionele make-up is het gedurende de dag niet zo vaak nodig om de make-up te verversen. Bij deze toepassing wordt de kans op uitlopen en uitsmeren van de maken geminimaliseerd. De huid kan ook aan het einde van de dag met make-up reinigingsmiddelen (melk, gel, gezichtsreinigingslotions en dergelijke) gereinigd worden.

bottom of page