top of page

PROFESSIONELE MAKE-UP

Met professionele make-up kan afhankelijk van de verwachtingen van de persoon, het gelaat van het gezicht, de huid, het haar, de kleur ogen, de gezichtsuitdrukking, de kledingstijl, de gelegenheid, de setting en met het inzetten van de juiste techniek een optimaal resultaat worden behaald.

Het is een methode die ingezet kan worden bij vooral speciale gelegenheden zoals; een verloving, bruiloft, diploma-uitreiking of zelfs dagelijks als iemand zich nog beter wil voelen.

Professionele make-up zorgt er ook voor dat met behulp van specialistisch advies, je de lijnen van je gezicht beter leert kennen, de juiste kleuren van make-up kunt kiezen en de producten op een correcte manier kunt gebruiken en de juiste technieken kunt toepassen.

 

Door het gebruik van professionele producten bij professionele make-up is het gedurende de dag niet zo vaak nodig om de make-up te verversen. Bij deze behandeling wordt de kans op het uitlopen en uitsmeren van de make-up geminimaliseerd. De huid kan aan het einde van de dag gewoon met make-up reinigingsmiddelen (melk, gel, gezichtsreinigingslotions en dergelijke) gereinigd worden.

bottom of page