top of page

BEHANDELINGEN

EYELASH-BROW.png
Güzellik Portresi

BEAUTY BEHANDELINGEN

PMU BEHANDELINGEN

BEHANDELINGEN
IMG_2945_edited_edited.jpg

WIE IS SA BARAN?

PERMANENTE MAKE-UP ARTIST

Sa Baran begon haar carrière in 2014 met een opleiding Make-Up Artist bij Beautypartner, een van de meest professionele Make-Up academies van Nederland. Sa genoot tijdens haar opleiding al heel snel naamsbekendheid met haar opvallende werk en ze zette haar carrière voort als opleidster bij Beautypartner. Zij heeft gedurende deze tijd vele trainingen gevolgd en nam deel aan diverse seminars.

Zij is uitgeroepen tot de beste Make-Up Artist die als enige Turkse deelnam aan de meest vooraanstaande wedstrijd voor Make-Up Artists van Nederland-België-Luxemburg. Dit was het begin van een daverend succes die de deuren door heel Europa heeft geopend voor nieuwe avonturen.
 

Zij werkt met vele bekende professionele topmodellen in Nederland zoals Peralta Alvarez van Nocht, Adama Jobe, Yosephine van der Burgt, Dion Merlijn, Carolyn Collinda en fotografen als Elmar Dam, Salvador Pozo, Pierre Monkau. Ze werkt ook regelmatig mee aan  modeshows en zo is ze erin geslaagd om een blijvende stempel te drukken in de Make-Up wereld van deze tijd.

About

GALERIE

Galerie

BLOG

MILLIYET.png
BLOG
Ekran Resmi 2023-12-04 22.27.28.png
bottom of page