top of page
sbb.jpg

WIE IS SA BARAN?
PERMANENTE MAKE-UP MASTER

Sa Baran begon haar carrière in 2014 met een opleiding Make-Up Artist bij Beautypartner, één van de meest professionele Make-Up academies van Nederland. Sa genoot tijdens haar opleiding al heel snel naamsbekendheid met haar opvallende werk en zette haar carrière voort als opleidster bij Beautypartner. Gedurende deze tijd heeft zij vele trainingen gevolgd en nam deel aan diverse seminars.

Sa is uitgeroepen tot de beste Make-Up Artist die als enige Turkse deelnam aan de meest vooraanstaande wedstrijd voor Make-Up Artists van Nederland-België-Luxemburg. Dit was het begin van een daverend succes die de deuren door heel Europa hebben geopend voor nieuwe avonturen.
 

Zij werkt met vele bekende professionele topmodellen in Nederland zoals Peralta Alvarez van Nocht, Adama Jobe, Yosephine van der Burgt, Dion Merlijn, Carolyn Collinda en fotografen als Elmar Dam, Salvador Pozo, Pierre Monkau. Ze werkt ook regelmatig mee aan modeshows en zo is ze erin geslaagd om een blijvende stempel te drukken in de Make-Up wereld van deze tijd.

Naast haar dynamische persoonlijkheid heeft ze een werkwijze vanuit een ander oogpunt weten te creëren . Zij is ook de officiële gastvrouw en presentatrice van het Republikeinse Bal voor de Golden Tulip Awards die jaarlijks in Europa plaatsvindt.

Om haar kunstzinnigheid nog verder te ontwikkelen heeft ze in 2015 een opleiding Permanente Make-up in Turkije afgerond en heeft ze zich op dit gebied verder ontwikkeld. Zij heeft haar carrière bekroond met het volgen van Haarsimulatie, Microblading en Micropigmentatie masterclasses van de wereldberoemde en 35 jaar ervaringsrijke Alec Kurucz bij Ecuri Cosmetics in Nederland. Ze heeft een tijd lang  gewerkt als assistent van de oprichter van Ecuri Cosmetics, Alec Kurucz, bij het geven van trainingen voor Permanent Make-Up, Haarsimulatie, Microblading en Micropigmentatie.

In Nederland is ze ook degene geweest die met haar vakkennis en feeling Permanente Make-Up heeft mogen toepassen op vele bekende mensen, zoals Sylvia Geersen. Sa Baran heeft in korte tijd haar naamsbekendheid vanuit Nederland naar buiten gedragen met haar Permanente Make-Up en professionele Make-Up bij beroemdheden en bekende namen in Turkije Cemil Ipekçi, Merve Özbey en Miss Turkey 1998 Özlem Kaymaz.
 

Zij heeft vele toepassings- en masterclasstrainingen gegeven voor de ontwikkeling en erkenning van de Microwheel techniek, die werd ontdekt in samenwerking met Ecuri Cosmetics. Zij nam deel aan internationale congressen in Turkije, Nederland en vele Europese landen om als leerling en als opleider gloednieuwe technieken te leren en te onderwijzen.
Als laatste heeft zij een aantal jaren geleden de mastertraining afgerond voor Areola Pigmentatie in Engeland. Daardoor is zij één van de weinige Areola Pigmentatie masters in Europa.

Sa Baran geeft nu trainingen en behandelingen onder haar eigen naam: Sa Baran PMU-Beauty-Academy. In haar eigen Academy staat kwaliteit te allen tijde voorop!

bottom of page