top of page

OMBRE POWDER BROWS

De “Ombre Powder Brows” is een wenkbrauwpoedertechniek, waarbij Permanente Make-Up op de wenkbrauw wordt aangebracht. Deze methode maakt het mogelijk om wenkbrauwen de gewenste kleur, model en lengte te geven. Met deze wenkbrauwpoedertechniek wordt er een koplampeffect gegeven aan de wenkbrauw. Met deze techniek kan de intensiteit van de wenkbrauw worden versterkt door op bepaalde plekken minder poeder aan te brengen, waardoor er een natuurlijk uiterlijk wordt verkregen. Met de poedertechniek kunnen schaarse wenkbrauwen verdikt worden en kan de kleur en vorm veranderd worden. 

 

TOEPASSING BIJ KANKERPATIENTEN

De verdwenen wenkbrauwen van patiënten die chemotherapie hebben ondergaan, kunnen met deze methode worden gereconstrueerd.

 

LEVENSDUUR VAN OMBRE POWDER BROWS
 

De Ombre Powder Brows kunnen tussen de 6 maanden en 2 jaar meegaan. Ze zullen langzaam vervagen, de snelheid is afhankelijk van hoeveel de wenkbrauwen te verduren krijgen (zweten, zwemmen, zonnen). Verder ligt het aan het natuurlijke huidtype en de toegepaste techniek. De behandeling met wenkbrauwpoeder kan 1,5 tot 2 uur duren. Deze behandeling is geheel pijnloos.

bottom of page