top of page

MICROBLADING

Wenkbrauwen trekken de meeste aandacht in ons gezicht. Rechte en gezonde wenkbrauwen geven ons een nog aantrekkelijkere en sprekendere gezichtsuitdrukking.

 

Wenkbrauwen zijn net als ons haar afhankelijk van genetische en omgevingsfactoren. Alhoewel uitgedunde, dikke of dunne wenkbrauwen afhankelijk zijn van genetische factoren, is het toch nog steeds mogelijk om dit te veranderen.

 

Microblading is bij uitstek geschikt voor mensen met dunne wenkbrauwen die het er graag voller en natuurlijk willen laten uitzien. Bij de Microblading behandeling worden de wenkbrauwen met kleurpigmenten conform de huidskleur gevormd en gevuld.

 

Deze methode wordt op de echte wenkbrauw toegepast dat vergelijkbaar is met tatoeagetechniek. Het moet alleen absoluut niet met een tatoeagetechniek worden vergeleken. Bij de tatoeagetechniek wordt er een donkerblauw of grijsachtige kleur gebruikt dat voor een langere tijd blijft en dat in de verste verte niet lijkt op de natuurlijke kleur van de wenkbrauw. Dat komt doordat deze techniek in de onderlagen van de huid wordt toegepast.

 

Microblading wordt in een hogere laag van de huid toegepast en heeft daarom een levensduur van 6 maanden tot 1,5 jaar. Dit is afhankelijk van de huidstructuur van de persoon. Bij deze behandeling wordt de natuurlijke kleur behouden en er wordt gebruik gemaakt van een pigmentkleur die dicht bij de eigen wenkbrauw ligt. Er worden dunne lijntjes getrokken in de vorm van de haartjes van de wenkbrauw. Dit zorgt voor een nog meer opvallende expressie.

 

MicroWheel methode

 

Dit is een soort van Microblading methode. Bij de Microblading methode worden er lijntjes in de huid getrokken die zo veel mogelijk op echte haartjes lijken, terwijl er bij de MicroWheel methode met poeder wordt gewerkt, wat een heel natuurlijk effect geeft. Dit is net als de Microblading methode een handmatige handeling, maar met een langere levensduur.

 

Deze methode heeft afhankelijk van de huidstructuur een gemiddeld levensduur van 1,5 – 2 jaar.

 

De MicroWheel behandeling is in tegenstelling tot de Microblading behandeling bijna voor alle huidtypen geschikt. Daarbij is het voor jong en oud de snelste methode om de looks van natuurlijke wenkbrauwen te verkrijgen.

 

Het is belangrijk dat na de behandeling minstens drie dagen geen aanraking zal plaatsvinden met water. Dat wil zeggen zweten voorkomen moet worden en zwemmen of naar de sauna niet is toegestaan.

Zoals u weet geldt bij Permanente Make-Up dat de verzorging direct na de behandeling minstens zo belangrijk is als de behandeling zelf. Er zullen simpele/makkelijke, maar vooral belangrijke tips voor de nazorg worden meegegeven.

bottom of page