top of page

MICROBLADING

De wenkbrauwen trekken de meeste aandacht in ons gezicht. Rechte en gezonde wenkbrauwen geeft ons een juiste en een nog aantrekkelijkere gezichtsuitdrukking.

 

Wenkbrauwen zijn net als ons haar veranderlijk dat afhankelijk is van genetische en omgevingsfactoren. Alhoewel uitgedunde, dikke of dunne wenkbrauwen afhankelijk zijn van genetische factoren, is het toch nog steeds mogelijk om dit te veranderen.

 

Microblading is bij uitstek geschikt voor mensen met uitgedunde wenkbrauwen die het nog voller en natuurlijk willen laten uitstralen. Bij de microblading behandeling worden de wenkbrauwen met kleurpigmenten conform de huidskleur gevormd en gevuld.

 

Deze methode wordt op de echte wenkbrauw toegepast dat vergelijkbaar is met tatoeagetechniek. Het moet echter absoluut niet met de tatoeagetechniek worden vergeleken. Bij de tatoeagetechniek wordt er immers een donkerblauw of grijsachtige kleur verkregen dat voor langere duur zal blijven en dat van de verste verre niet lijkt op de natuurlijke kleur van de wenkbrauw omdat deze techniek in de onderlagen van de huid wordt toegepast.

 

Microblading wordt in een hogere laag van de huid toegepast en heeft daarom een levensduur van 6 maanden tot 1.5 jaar. Dit is afhankelijk van de huidstructuur van de persoon. Bij deze behandeling wordt de natuurlijke kleur behouden en er wordt gebruik gemaakt van een pigmentkleur die dicht bij de eigen wenkbrauw is. Er worden dunne lijntjes worden getrokken in de vorm van de haartjes van de wenkbrauw. Dit zorgt voor nog meer opvallende blikken.

 

MicroWheel methode

 

Dit is een soort van Microblading methode. Bij de Microblading methode worden er lijntjes in de huid getrokken die zo veel mogelijk op echte haartjes lijken, terwijl er bij de MicroWheel methode met poeder gewerkt die een heel natuurlijk effect geven. Dit is net als de Microblading methode een handmatige handeling, maar het heeft een langere levensduur.

 

Deze methode heeft afhankelijk van de huidstructuur en het gebruik een gemiddeld levensduur van 1.5 – 2 jaar.

 

De MicroWheel behandeling is in tegenstelling tot de Microblading behandeling bijna voor alle huidtypen geschikt en is voor jong en oud de snelste methode om de looks van natuurlijke wenkbrauwen voor vrouwen te verkrijgen.

 

Het is belangrijk dat na de behandeling minstens drie dagen geen aanraking zal plaatsvinden met water, dat de persoon niet moet zweten, zwemmen of naar de sauna en dergelijke moet gaan.

Zoals u weet geldt permanente make-up dat de verzorging gelijk na de behandeling minstens net zo belangrijk is als de behandeling zelf. Er zal simpele en makkelijke maar belangrijke tips voor de nazorg worden meegegeven.

bottom of page