top of page

3D HAIR STROKE OPLEIDING

Wat is 3d hairstroke eigenlijk ?

 

3d hairstroke is  het dichtst bij de echte wenkbrauwlook. De applicatie ziet eruit als je eigen wenkbrauw en is gemaakt met borsteltekeningen. Daarom wordt dit ook wel de "borsteltechniek" genoemd.

Eerst worden de maatvoering van het gezicht bepaald om de passende wenkbrauw te creëren.  De ideale wenkbrauwvorm wordt bepaald op basis van het gezicht en de oogstructuur. Vervolgens wordt het ontwerp gemaakt met wenkbrauwpotlood.  De wederzijds goedgekeurde wenkbrauwvorm wordt getekend met een wegwerp micronaald (in de vorm van een borstel).  In plaats van de oude techniek die wordt gedaan door de bepaalde wenkbrauwvorm wordt ingekleurd, worden er kleine tekeningen gemaakt in de vorm van haren en in de richting van de haren om een ​​realistische wenkbrauwlook te geven.  Er worden haartjes getekend in de wenkbrauw, waarbij natuurlijke kleurtinten worden gebruikt. Met deze 3D-haartechniek wordt een realistischer uiterlijk verkregen. Het is erg moeilijk om van dichtbij het verschil te onderscheiden van de echte wenkbrauwlook.

 

 Wat wordt er tijdens de training gegeven?

- Gezichtsvormen en anatomie

-Anatomie van de huid

-Anatomie van de wenkbrauwen

-juiste kleur kiezen(Pigmentologie)

- Browmapping

- Gebruik van de juiste naalden en apparatuur

- Prachtige foto's maken en een portfolio maken

-3x behandeling op model

- Marketing

-Nederlandse hygiënerichtlijnen

-online helpdesk

 

 1e dag geven wij vooral heel veel theorie mee. Het is belangrijk dat je er alles over weet voordat je begint bij een model. Nadat we alles uitgebreid hebben uitgelegd beginnen we bij het oefenen op latex (kunsthuid).

 

2e dag van de training gaan we over naar een model. De trainster geeft eerst een live demonstratie daarna mag de  cursist aan de slag.

 

 3e en laatste dag van de training loopt de cursist 1 volledige werkdag stage bij sa baran pmu studio. Het gaat hierbij tot 15:00 om echte klanten. Zoals ontvangen van klanten, voeren van een intakegesprek, waar we goed naar de verwachtingen van de klant luisteren. Hierbij hebben we over klanten die eerder een behandeling hebben gehad die echter voor controle komen of voor bijwerken van de eerdere behandeling.

 Vervolgens krijg je hier te maken met kleurinformatie en toedienen hiervan bij bestaande klanten. Om 15:00 heb je een examen met het model dat je zelf hebt geregeld.

Wanneer de cursus na 3 dagen met succes wordt afgerond krijg je een certificaat hiervan en een toegang tot onze online helpdesk.

 

 Training dag 1

 Start 10:30

Van 10:30 tot 12;30 theorie lessen

12:30 tot 13:00 korte lunch pauze ( lunch krijg je van ons,

graag evt allergieën vooraf melden )

13:00 to 15:00 theorie

15:00 tot 17:00 oefenen op latex

*Je krijgt huiswerk mee

 

 Training dag 2

 Start 10:30 tot 13:00  live demonstratie

12:30 tot 13:00 korte pauze ( lunch krijg je van ons, graag evt allergieën vooraf melden )

13:00 tot 17:00 oefenen op een echt model

*Je krijgt huiswerk mee

 

Training dag 3

 Start 10:30 tot 15:00 stage / mee loop dag

15.00 begint examen

17:00 certificaat uitreiking

 

bottom of page