top of page

3D HAIR TECHNIEK

Deze techniek ligt het dichtst bij de echte wenkbrauwlook. De applicatie ziet eruit als je eigen wenkbrauw en is gemaakt met borsteltekeningen. Daarom wordt dit ook wel de "borsteltechniek" genoemd. 

 

De ideale wenkbrauwvorm wordt bepaald op basis van het gezicht en de oogstructuur. Vervolgens wordt het ontwerp gemaakt met een wenkbrauwpotlood. Als de wenkbrauwvorm wederzijds is goedgekeurd, zal deze worden getekend met een wegwerp micronaald (in de vorm van een borstel). In plaats van de oude techniek die wordt gedaan door de wenkbrauwvorm in te kleuren, worden er kleine tekeningen gemaakt in de vorm van haren en in de richting van de haren om het een ​​realistische wenkbrauwlook te geven. Er worden haartjes getekend in de wenkbrauw, waarbij natuurlijke kleurtinten worden gebruikt. Met deze 3D-haartechniek wordt een realistischer uiterlijk verkregen. Het is erg moeilijk om van dichtbij het verschil te onderscheiden van een echte wenkbrauwlook.

 

De gehele behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Het resultaat is een natuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van een echte wenkbrauw. Dit maakt dat deze methode de laatste tijd het meest wordt toegepast en steeds populairder wordt.

bottom of page