top of page

3D HAIR TECHNIEK

Deze techniek is het dichtst bij de echte wenkbrauwlook. De applicatie ziet eruit als je eigen wenkbrauw en is gemaakt met borsteltekeningen. Daarom wordt dit ook wel de "borsteltechniek" genoemd. 

 

Eerst worden de maatvoering van het gezicht bepaald om de passende wenkbrauw te creëren.  De ideale wenkbrauwvorm wordt bepaald op basis van het gezicht en de oogstructuur. Vervolgens wordt het ontwerp gemaakt met wenkbrauwpotlood.  De wederzijds goedgekeurde wenkbrauwvorm wordt getekend met een wegwerp micronaald (in de vorm van een borstel).  In plaats van de oude techniek die wordt gedaan door de bepaalde wenkbrauwvorm wordt ingekleurd, worden er kleine tekeningen gemaakt in de vorm van haren en in de richting van de haren om een ​​realistische wenkbrauwlook te geven.  Er worden haartjes getekend in de wenkbrauw, waarbij natuurlijke kleurtinten worden gebruikt. Met deze 3D-haartechniek wordt een realistischer uiterlijk verkregen. Het is erg moeilijk om van dichtbij het verschil te onderscheiden van de echte wenkbrauwlook.

 

De hele behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Het resultaat is een natuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van de echte wenkbrauw. Dit maakt dat deze methode de laatste tijd het meest wordt toegepast.

bottom of page