top of page

Wimperextensions

Wimperextensions zijn een populaire cosmetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de lengte, dikte en krul van natuurlijke wimpers. Dit proces houdt in dat individuele synthetische vezels aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd met behulp van een speciale lijm. Het resultaat is een prachtige, vollere wimperlook die vaak een natuurlijke uitstraling behoudt.

 

Deze behandeling is geschikt voor verschillende mensen en situaties. Ten eerste is het een uitstekende optie voor mensen die van nature dunne of korte wimpers hebben en graag een dramatischer effect willen bereiken. Daarnaast kunnen wimperextensions een geweldige tijdsbesparing zijn voor mensen met een drukke levensstijl, omdat ze vaak de noodzaak van dagelijks mascara gebruik verminderen.

 

Voordat klanten een afspraak maken voor wimperextensions, zijn er enkele belangrijke voorbereidende stappen die ze moeten nemen. Het is essentieel dat ze geen oogmake-up dragen op de dag van de afspraak, aangezien dit de hechting van de wimperextensions kan beïnvloeden. Ook wordt het afgeraden om oliehoudende producten te gebruiken, omdat deze de duurzaamheid van de lijm kunnen verminderen.

 

Na het aanbrengen van de wimperextensions is nazorg cruciaal om de levensduur ervan te verlengen. Klanten wordt geadviseerd om gedurende de eerste 24 uur na de behandeling geen water op hun wimpers te laten komen, om de lijm volledig te laten uitharden. Ze moeten voorzichtig zijn bij het reinigen van hun gezicht en mogen geen oliehoudende reinigingsproducten gebruiken, omdat deze de lijm kunnen aantasten. Regelmatige opvulafspraken worden aanbevolen om de volheid van de wimperextensions te behouden, en het is belangrijk om niet aan de wimpers te trekken of eraan te pulken, om beschadiging te voorkomen.

 

Door deze stappen te volgen, kunnen klanten genieten van langdurige, prachtige wimperextensions met een minimale kans op schade of ongemak.

 

 1. Volume wimperextensions:

  • Bestaan uit meerdere dunne extensions die op één natuurlijke wimper worden aangebracht.

  • Creëert een meer dramatische en volumineuze uitstraling.

  • Deze houd 2D-5D in

 2. Gekleurde wimperextensions:

  • Beschikbaar in verschillende kleuren om een opvallende look te creëren.

De prijzen veranderen voor de type lash extensions de klant wilt. 

Hier zijn enkele factoren die de kosten van wimperextensions kunnen beïnvloeden:

 1. Type wimperextensions: Het materiaal en de kwaliteit van de wimperextensions kunnen de kosten beïnvloeden. Bijvoorbeeld, synthetische wimperextensions zijn over het algemeen minder duur dan extensions gemaakt van mink of zijde.

 2.  

  Stijl en volume: De kosten kunnen ook variëren op basis van het gewenste effect. Volume wimperextensions, bijvoorbeeld, waarbij meerdere dunne extensions op één natuurlijke wimper worden aangebracht, kunnen duurder zijn dan een standaardset.

 3.  

  Onderhoud en opvullingen: Na de eerste plaatsing van wimperextensions zijn er normaal gesproken regelmatige opvullingen nodig om de volheid te behouden. De kosten voor deze opvullingen kunnen ook variëren.

bottom of page