top of page

LASH AND BROW LAMINATION

Wat is Brow Lamination en Lash Botox?

 

Ieder haarzakje krijgt een proteïne boost en vervolgens worden de wenkbrauwen in de juiste richting naar boven getrokken en vast gelamineerd. Zodoende wordt de structuur van de haartjes getemd. Het resultaat: een grondig onderhoud en een natuurlijke en effectieve verandering.

 

Een Brow Lamination is een laminatiebehandeling van de wenkbrauwen. Dit is een ideale behandeling voor mensen met afgezakte wenkbrauwen. De richting van de haartjes van de wenkbrauw die naar beneden, naar de zijkanten, gegolfd of gekruld zijn, maakt dat de gezichtsuitdrukking verdrietig of vermoeid eruit gaat zien en het kan de energie van het gezicht verminderen.

 

Door de wenkbrauwen te lamineren wordt de bestaande haarstructuur in de gewenste richting, dichtheid, volheid en gezonde uitstraling omgevormd. Het resultaat is een nog zachtere en makkelijker te vormen wenkbrauwen.

 

De wenkbrauwen worden overigens nog sterker door ze een flinke dosis proteïne boost te geven met een (Botox) behandeling. Dit kan niet met een willekeurige injectie(naald) toegepast worden.

 

Aandachtspunten bij de Nazorg van Brow Lamination

   

24 uur na de eerste dag van de behandeling geen contact met water.

Gebruiksduur: Gemiddeld 5 weken. Dit kan per persoon verschillen.

 

Wat is Lash Lamination en Lash Botox?

 

Lash Lamination is niet alleen maar een “lifting” van de wimpers. Tijdens de behandelsessies worden de wimpers met een proteïne boost (Botox) niet alleen opgekruld, maar ze krijgen ook een andere vorm en dichtheid waardoor deze tegen externe gevaren worden beschermd.

Bij Lash Lifting wordt de haarstructuur omhooggetrokken en bij het lamineren krijgen de wimpers een andere vorm en tegelijkertijd gelamineerd en zo beschermd. Er komt een beschermlaag op de buitenste laag van de haartjes en ze worden versterkt.

 

Bij de vierde sessie van de behandeling wordt tussendoor een proteïne boost (Botox) toegediend en daarmee krijgen de wimpers een beschermlaag. Na deze behandeling worden de wimpers nog voller, dikker en sterker.

 

Als de Lash Lamination op een juiste manier en regelmatig wordt gedaan, ondervinden de wimpers hier geen schade aan. Ze worden juist sterker en het zorgt ervoor dat ze langer worden door de groeifactor van botox (proteïne).
 

Aandachtspunten bij de Nazorg van Lash Lamination Behandeling


24 uur na de eerste dag van de behandeling geen contact met water.

Om de Lash Lamination nog langer mee te laten gaan wordt er geadviseerd om make-upreinigingsmiddelen op waterbasis of crème te gebruiken. Het is niet goed om oogmake-upreinigingsmiddelen op oliebasis te gebruiken, omdat dit de levensduur korter maakt. Daarna kan er naar eigen wens mascara gebruikt worden.

bottom of page