top of page

LASH AND BROW LAMINATION

Wat is Brow Lamination en Lash Botox?

 

Ieder haarzakje krijgt een proteïne boost en vervolgens worden de wenkbrauwen in de juiste richting naar boven geplaatst en vast gelamineerd. Op deze manier wordt de structuur van de haartjes getemd. Het resultaat: weinig onderhoud door uzelf en een natuurlijke en sprekend effect.

 

Een Brow Lamination is een laminatie behandeling van de wenkbrauwen. Dit is een ideale behandeling voor mensen met afgezakte/hangende wenkbrauwen. De richting van de haartjes van een wenkbrauw die naar beneden, de zijkanten, gegolfd of gekruld zijn, maken dat de gezichtsuitdrukking verdrietig of vermoeid oogt en het kan de energie van het gezicht verminderen.

 

Door de wenkbrauwen te lamineren wordt de bestaande haarstructuur omgevormd in de gewenste richting, dichtheid, volheid en gezonde uitstraling. Het resultaat is een zachtere en makkelijker te vormen wenkbrauw.

 

De wenkbrauwen worden overigens nog sterker door ze een flinke dosis proteïne boost te geven met een vitamine-behandeling. (zonder gebruik van naalden)

Aandachtspunten bij de Nazorg van Brow Lamination

   

24 uur na de behandeling geen contact met water. (niet op de buik slapen) Levensduur: gemiddeld 5 weken, dit kan per persoon verschillen.

 

Wat is Lash Lamination en Lash Botox?

 

Lash Lamination is niet alleen maar een “lifting” van de wimpers. Tijdens de behandelsessies worden de wimpers met een proteïne boost (Botox) niet alleen opgekruld, maar ze krijgen ook een andere vorm en dichtheid, waardoor deze tegen externe gevaren worden beschermd.

Bij Lash Lifting wordt de haarstructuur omhooggetrokken en bij het lamineren krijgen de wimpers een andere vorm en worden tegelijkertijd gelamineerd en zo beschermd. Er komt een beschermlaag op de buitenste laag van de haartjes en worden zo versterkt.

 

Bij de vierde sessie van de behandeling wordt tussendoor een proteïne boost (Botox) toegediend en daarmee krijgen de wimpers een beschermlaag. Na deze behandeling worden de wimpers nog voller, dikker en sterker.

 

Als de Lash Lamination op een juiste manier en regelmatig wordt gedaan, ondervinden de wimpers hier geen schade van. Ze worden juist sterker en het zorgt ervoor dat ze langer worden door de groeifactor van botox (proteïne).

Aandachtspunten bij de Nazorg van Lash Lamination Behandeling

 

24 uur na de behandeling:
- geen contact met water

- geen mascara gebruiken

- niet op de buik slapen

Om de Lash Lamination nog langer mee te laten gaan wordt er geadviseerd om make-upreinigingsmiddelen op waterbasis of crème te gebruiken. Het is niet goed om oogmake-upreinigingsmiddelen op oliebasis te gebruiken, omdat dit de levensduur korter maakt.

Na 24 uur  kan er weer gewoon (naar eigen wens) mascara gebruikt worden.

bottom of page