top of page

PLASMALIFT/FIBROBLAST

Huidverstrakking zonder snijden! Fibroblast, ook wel PLASMALIFT genoemd is een revolutionaire innovatieve behandeling. Met een applicator wordt dmv geïoniseerde gasmoleculen die zich vlak boven de huid bevinden een kleine vonk/bliksemflitsje geproduceerd. Deze zgn plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag. Dit proces wordt ook wel sublimatie genoemd.

 

Ook zorgt deze vonk ervoor dat de vezels die zich in de diepere huidlaag bevinden zich samentrekken. De huid krimpt op elke puntje. Dit zorgt voor een onmiddellijke verstrakking die meteen zichtbaar is. Bovendien stimuleert de plasmabehandeling op langere termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels, zgn biostimulatie.
 
Oftewel ooglift of kaaklift zonder operatie. Met de Plasmapen wordt de huid van de ogen, onder en boven, maar ook de kaaklijn of hals gelift zonder dat u daarvoor naar de chirurg hoeft. Soms is er al een kleine lift van belang op redelijk jonge leeftijd of simpelweg als onderhoud.

GEZONDHEID EN VEILIGHEID

 

Contra indicatie voor deze behandeling is het hebben/dragen van een pacemaker (of soortgelijk elektrisch apparaat in het lichaam).
En uiteraard zwangerschap.
 

BEHANDELING ZONDER PIJN

 

Met een verdovende crème wordt de huid ontzien op de plekken waar de applicatie zal worden aangebracht, zodat de pijn niet wordt gevoeld. De verstrakking zal al direct zichtbaar zijn, maar 2 dagen na de behandeling zal er mogelijk een zwelling ontstaan en bent u niet op z’n mooist.  

 

NAZORG PLASMALIFT

 

Het genezingsproces neemt slechts enkele dagen in beslag, maar nogmaals: u bent dan niet op z’n mooist.

 

  • Vermijd contact met water gedurende minimaal 3 dagen.

  • Bescherm uzelf minimaal drie dagen tegen factoren als sauna, zon, zweten en zwemmen.

  • Wacht tot de kleine korstjes die zijn ontstaan vanzelf loslaten en raak ze niet aan.
     

bottom of page