top of page

HUIDVERJONGING/
HUIDVERBETERING
PL + RF

De huid ontleent haar stevigheid aan de collageen en elastinevezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid af en de huid gaat verslappen.


Wij behandelen de huid met IPL flitslicht (rood licht) en daarna met Radio Frequentie om zo de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid te stimuleren, waardoor de huid haar stevigheid weer terug krijgt. De meest natuurlijke manier van huidverjonging. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. De huid wordt strakker, wordt rustiger, maar ook de huidstructuur verbetert aanzienlijk. Dit laatste is zelfs van belang na een facelift. De huid is dan wel strakker/kleiner gemaakt, maar de huidconditie is niet persé verbeterd.


Voordeel van deze gecombineerde behandeling is dat u erna zonder schroom de straat op kunt. U ziet er direct stralend uit. Geen downtime dus.


Behandelingen vinden het best in kuurverband plaats (5 of 10 maal snel na elkaar). Daarna is het wijs de huid eens per 6 tot 8 weken te onderhouden.

Behandelingen met IPL licht worden ook toegepast om de littekens van acné uit het verleden te verbeteren/ te laten verdwijnen, op het gezicht en op het lichaam. (zie ook Acné-behandeling) Huidverjongingsbehandelingen worden al toegepast vanaf 35 jaar. Dan volstaat doorgaans één behandeling per 2 maanden.

Prijs per behandeling €125,00.

bottom of page